Miu Miu er noget for sig selv

Miu Miu er noget for sig selv

december 22, 2018 Slået fra Af admin
Når vi taler om tøj, sko og mode generelt, så vil det første, du tænker på, nok være noget generisk som en taske eller et par støvler. Ikke noget specifikt. For mig er det dog helt anderledes. Når vi taler om mode, så er det første jeg tænker på Miu Miu. Eller et andet kendt designerbrand, som jeg har forelsket mig i på det gældende tidspunkt. Mine tanker vil gå til de skønne Miu Miu sko og tasker, indtil du har fortalt mig mere specifikt, hvad du mener med mode. For mig er mode nemlig lig med Miu Miu. Og hvorfor så det? Jamen fordi det italienske brand, som forresten har eksisteret siden 1993, er noget for sig selv. Det kan du selv blive klogere på her: https://www.kassandra.dk/maerke/miu-miu.

Et brand, der ikke kan kategoriseres

Miu Miu er et mærke, der er forelsket i alle de stærke kvinder, der ved, hvem de er. Miu Miu elsker de kvinder, der skiller sig ud; og de kvinder, der skiller sig ud, elsker Miu Miu. Hos det italienske brand er der aldrig noget, der er helt, som det ellers ser ud til at være, og det er det charmerende ved brandet. Hvor vi normalt kan sætte grænser, mellem hvad der er ægte, og hvad der er kunstigt, samt mellem hvad der er fantasi, og hvad der er virkelighed, så er der tale om et mærke, der ikke kan kategoriseres. Miu Miu er hverken ægte eller kunstigt, virkeligt eller skabt af vores egen fantasi. Miu Miu er hverken eller og lidt af det hele. På den måde har alle de skønne Miu Miu sko og tasker én ting til fælles. De har øje til personlighed, også har de en sans for humor. Og det er derfor, jeg elsker Miu Miu. Brandet passer nemlig til mig.

Til en kvinde, der ikke kan defineres

Designerbrandet bliver betragtet som Pradas legendariske og ikke mindst oprørske lillesøster. De smukke Miu Miu sko er kendetegnet ved sine innovative og feminine silhuetter. Silhuetter, der passer perfekt til kvinden, der ligesom brandet hverken kan kategoriseres eller defineres. Med et par Miu Miu sko eller taske får du en snert af brandets personlighed med dig. En frihed, kvindelighed og en selvtillid, der er et resultat af at vide, hvad du gerne vil have. Du vil få et snert af en personlighed, der kommer af at være en kvinde, der ikke kan defineres. Jeg er en kvinde, der ikke kan defineres. Jeg er en kvinde, der ved, hvad jeg gerne vil have. Og jeg vil gerne have Miu Miu.