Her finder du den skønneste brunch i Roskilde

Her finder du den skønneste brunch i Roskilde

juli 19, 2019 Slået fra Af admin

Hvis du er på jagt efter den bedste brunch i Roskilde og omegn er du kommet det rette sted hen. Der er nemlig mange steder du kan få en brunch i Roskilde, men de er af vekslende kvalitet. Vores bedste bud på den brunch du bør vælge, finder du i Roskilde og den ligger på Ro’s torv og er den italiensk inspirerede La Rustica.

brunch roskilde

Giv dig god tid til din Roskilde brunch

Ofte når der står brunch på programmet er det hvor man har god tid til at hygge sig med dem man holder af og har god tid til at spise og nyde tilværelsen. Og med god grund. Typisk til brunch er der et hav af forskellige små retter at kaste sig over og smage på. For slet ikke at tale om udvalget af drikkevarer til en typisk brunch i Roskilde på La Rustica der tæller kaffe, the, æblejuice, appelsinjuice, kakao, smoothies, og hvad man ellers kan finde på. Og det var kun drikkevarerne. La Rusticas italienske brunch i Roskilde byder på røræg og bacon, pandekager, brunchpølser, ahornsirup, ost, spændende pålæg, frugt, ristet brød, yoghurt, rugbrød og franskbrød. Det er helt overdådigt. Hvis vejret tillader det kan du nyde din brunch i Roskilde på La Rusticas flotte terrasse med udsigt over Roskilde domkirke.

Udover menuen er beliggeheden også forrygende med RO’s torv og byen puls som omdrejningspunkt. Du kan nyde din brunch Roskilde i autentiske italienske lokaler og derefter slentre rundt i de mange spændende butikker.

 

Ikke kun brunch

La Rustica er også café og serverer frokost og aftenens middag. Hos La Rustica arbejder de nøgternt med respekt for de italienske traditioner og bruger kun de bedste råvarer i deres retter der spænder fra brunch, over lette lækre frokost til de klassiske italienske måltider som pizza, pasta og en lang række andre gastronomiske oplevelser. Derudover tilbyder La Rustica at du kan holde selskaber i deres lokaler. Det være sig lige fra den årlige firma julefrokost til konfirmation eller fødselsdag. Menuen kan bestemmes af dig eller som et samarbejde mellem dig og La Rustica eller du kan lade La Rustica stå for at bestemme hvad I skal spise til jeres arrangement.